Biciclete Copii

Biciclete pentru copii

Te numeri printre adeptii mersului pe doua roti, doresti sa cumperi o bicicleta noua si sa pornesti la drum cu vantul in plete?

Ai nimerit unde trebuie, pentru ca te voi invata ce tip de bicicleta exista, cat costa una buna, cum alegi modelul ideal pentru tine, cum o reglezi, in ce accesorii trebuie sa investesti si cum intretii bicla pentru a te bucura de ea cat mai mult timp.

Magazin online biciclete – cei mici au nevoie de biciclete speciale, atat ca design cat si ca marime, dotate de multe ori cu rotite ajutatoare pe spate, pentru cei care inca nu au deprins mersul pe doua roti. Aceste modele sunt in general mai accesibile ca bicicletele pentru adulti.

Sa discutam acum despre alegerea bicicletei corecte:

In primul rand criteriu de care trebuie sa tii cont este dimensiunea cadrului, care trebuie determinata in functie de inaltimea copilului (ideal este sa iei in calcul lungimea piciorului).

Principiul este simplu: cu cat copilul este mai inalt cu atat are nevoie de un cadru mai mare.

Inaltimea cadrului se masoara ca distanta intre pedalier si tija de sa. Ideal, cand cand copilul sta pe bicicleta, cu calcaiul pe pedala, in cea mai de jos pozitie, piciorul trebuie sa fie intins perfect.

Dimensiunile recomandate sunt exprimate in functie de tipul bicicletei, pentru ca masurile difera foarte mult, cum se intampla si in industria fashion cand vine vorba de imbracaminte si haine.

sport family

sport family

Diametrul rotilor             Varsta             Dimensiunea piciorului

  • 12                         2-4  ani                35-40 cm
  • 16                         4-8  ani                45-55 cm
  • 20                         6-11ani                 55-62 cm
  • 26                          12  ani+               70 +   cm

Afișez toate cele 19 rezultate

Meniu